Issue when sending a message to multiple contacts
NokiaUsers.net is the premier Nokia Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Nokia User doshunnN85's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    UK
    Posts
    452
    Thanks
    218
    Thanked 99 Times in 78 Posts

    Issue when sending a message to multiple contacts

    Hi there, earlier on today I was trying to send the same text message to 4 of my friends. I am using swype and in the "To:" section I typed in each of my friend's names' and after each name added the semicolon ';' symbol after each friend's name.

    Next I wrote the message, all fine, then when I pressed send (enveloppe icon) an error message came up saying "Message Editor : Already in use!"

    Can anyone try and replicate this situation (as I have a few times with different contacts and different messages but still no good) or has anyone experienced this ?

    Running on Nokia 808 Pureview - Belle FP1 - 112.020.0311

    Can anyone help me please or advise me on what to do ?

    Thanks !
    Pressing Thanks doesnt really hurt... Does it? Click it and find out!

  2. Remove Advertisements
    NokiaUsers.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Nokia Guru cambo's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    new zealand
    Posts
    1,323
    Thanks
    700
    Thanked 370 Times in 244 Posts
    havent had that issue sorry although i am on 112.020.0309. not sure if that makes a diff

  4. The Following User Says Thank You to cambo For This Useful Post:

    doshunnN85 (09-11-2012)

  5. #3
    Nokia User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Yorkshire UK
    Posts
    222
    Thanks
    9
    Thanked 48 Times in 37 Posts
    I'm not using swype so cannot help there but have no issues like that with either mail or messaging.

  6. The Following User Says Thank You to TQ335 For This Useful Post:

    doshunnN85 (09-11-2012)

  7. Remove Advertisements
    NokiaUsers.net
    Advertisements
     

  8. #4
    Moderator 93tid's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    7,484
    Thanks
    276
    Thanked 2,978 Times in 2,343 Posts
    I do not use Swype. I just tap on the To: field and search select the contact from there and repeat the process for each additional contact. I do not enter the semi-colon between names manually, it's done automatically.
    "Remember that a lone amateur built the Ark. A large group of professionals built the Titanic."

    If you appreciate help from a member,then show it by clicking on the 'Thanks' button! - Sp00k

    My "backup" phone is a Constellation.

  9. The Following User Says Thank You to 93tid For This Useful Post:

    doshunnN85 (09-11-2012)

  10. #5
    Nokia Guru cambo's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    new zealand
    Posts
    1,323
    Thanks
    700
    Thanked 370 Times in 244 Posts
    Yeah I also use Swype, but do what 93tid said, when it comes to selecting the contacts

  11. The Following User Says Thank You to cambo For This Useful Post:

    doshunnN85 (09-11-2012)

  12. #6
    Nokia User doshunnN85's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    UK
    Posts
    452
    Thanks
    218
    Thanked 99 Times in 78 Posts
    Thank you for all your responses, I know going onto "To:" and adding one by one is an alternative but I wanted to try and resolve the issue at hand.. I do find it easier to type in my contact's name then semicolon and this process worked fine in the N8, N85, well as far as I remember it always worked in every Nokia phone I owned.. Can anyone try and replicate the error to see if it works or not ? And please provide your FW version just in case the "faulty" ones match up.
    Pressing Thanks doesnt really hurt... Does it? Click it and find out!

  13. #7
    Moderator 93tid's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    7,484
    Thanks
    276
    Thanked 2,978 Times in 2,343 Posts
    Just tested without using Swype and works fine. On 112.020.310, UK CV firmware.
    "Remember that a lone amateur built the Ark. A large group of professionals built the Titanic."

    If you appreciate help from a member,then show it by clicking on the 'Thanks' button! - Sp00k

    My "backup" phone is a Constellation.

  14. The Following User Says Thank You to 93tid For This Useful Post:

    doshunnN85 (09-12-2012)

Similar Threads

  1. contacts - multiple mobiles - texting
    By holzlondon in forum Lumia 800
    Replies: 10
    Last Post: 01-07-2012, 06:24 AM
  2. Message sending failed!!!
    By hassoo in forum Its Broke!
    Replies: 5
    Last Post: 08-30-2010, 05:44 PM
  3. N95 bluetooth sending multiple pictures?
    By laklak77 in forum Carrier and Connectivity
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2009, 05:39 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 05-10-2008, 02:00 AM
  5. Sending Message HELP!!
    By nerosis in forum General 95
    Replies: 16
    Last Post: 01-17-2008, 12:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •